Business Coaching


Business coaching on prosessi, jossa coach auttaa coachattavaa ottamaan käyttöön omia voimavarojaan niin, että hän saavuttaa tavoitteensa. Coachingissa tavoitteena on auttaa yksilöä oppimaan, sen sijaan, että häntä opetettaisiin. Coaching menetelmänä sopii myös ryhmälle.

Business coachingissa fokus on yritysmaalimassa. Coaching sopii organisaatioiden avainhenkilöille, esimiehille ja johdolle. Lähtökohtana coachingissa on, että organisaatio ja henkilö haluavat kehittää vahvuuksiaan coachingin avulla. Coaching-prosessissa on tärkeää, että myös organisaatio sitoutuu coachingiin ja koko prosessi tukee sovittujen tavoitteiden toteutumista.

Coachingia voidaan toteuttaa henkilö-, tiimi- ja ryhmätasolla.

Millaisiin tilanteisiin Coaching sopii?

Tyypillisimpiä tilanteita valmennukselle ovat esimerkiksi muutostilanteet, joissa tarvitaan uudenlaista johtamisotetta. Työyhteisön kriisitilanteissa coachingista on myös apua. Coachingia käytetään myös henkilökohtaisen kehittymisen ja työssä jaksamisen tukemisessa. Esimiehille tarjotaan coachingia esimiehen siirtyessä tehtävästä toiseen.

Tiivitettynä coaching-prosessille on tyypillisesti tarvetta, jos

  • henkilö siirtyy esimiestehtäviin omasta ryhmästä
  • nuori esimies nostetaan johtajaksi
  • henkilön motivaatio on hukassa

Coachingin avulla ratkaistaan myös seuraavia kysymyksiä

  • henkilön tai tiimin osaamisen maksimaalinen hyödyntäminen
  • ikäjohtaminen
  • uudelleen organisointi
  • muutoksen johtaminen
  • alisuoriutujat

Mitä seuraavaksi?

Mikäli kiinnostuit business coaching -palveluistamme ota yhteyttä niin sovitaan palaveri ja keksutellaan lisää tarpeistanne ja ratkaisuistamme.

Olemme tehneet yhteistyötä kymmenien asiakkaiden kanssa. Asiakkaidemme joukossa on niin nälkäisiä startup yrityksiä kuin suuria suomalaisia pörssiyhtiöitä – sekä kaikkea näiden välistä. Kysy referenssejämme.


Ota yhteyttä


Mikäli kiinnostuit Business Coaching -palveluistamme ja haluat lisätietoja ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan lisää.

riitta-rinne

Riitta Rinne
Toimitusjohtaja
0400 532 059

 

 

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi ät intohrm.fi.


Jätä yhteydenottopyyntö


Haluatko tietää lisää suorahaun palveluistamme? Jätä yhteydenottopyyntö niin otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana työpäivänä.


Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin

Yritys