HR Manager palveluna


Useissa pienissä ja keskikokoisissa yrityksissä ei välttämättä ole tarvetta kokoaikaiselle henkilöstöpäällikölle, mutta tarpeita saattaa kuitenkin löytyä ajoittain tai projektikohtaisesti. HR-manager tarpeen voi hankkia myös ulkoistetulta kumppanilta palveluna.

HR-manageria voitte käyttää esim. henkilöstöhallinnon perusprosessien pystyttämiseen, muutosjohtamiseen tai rekrytointi- ja palkkauskäytäntöjen suunnitteluun.

HR:n tehtävä ja tarve

Autamme asiakkaitamme luomaan perus HR-prosessit ja käytännöt. Lisäksi huolehdimme henkilöstöpäällikön läsnäolosta. Tämä voidaan totuttaa siten, että olemme läsnä yrityksenne toimitiloissa sovitun aikataulun mukaisesti, esimerkiksi kerran viikossa tai kerran kuukaudessa. Läsnäoloa voidaan tukea myös puhelinaikoina.

Ulkoistettu HR –palvelun sisältö ja edut

Jokainen toimeksiantomme räätölöidään aina asiakkaan tovieita ja tarpeita vastaavaksi. Jokaisessa tapauskessa varmistamme, että yrityksen perus HR -palvelut tulevat hoidettua tehokkaasti ja oikeudenmukaisesti.

Huolehdimme myös siitä, että lakisääteiset HR-prosessit ovat yrityksenne osalta kunnossa. Näitä ovat esimerkiksi lain vaatimien tasa-arvosuunnitelmat sekä koulutus –ja henkilöstösuunnitelmat.

Projektiluonteinen HR-palvelu taas saattaa olla esimerkiksi yt-menettelyssä mukana toimiminen ja yt-menettelyihin liittyvä konsultointi.

Mitä seuraavaksi?

Mikäli kiinnostuit HR manager -palveluistamme ota yhteyttä niin sovitaan palaveri ja keksutellaan lisää tarpeistanne ja ratkaisuistamme.

Olemme tehneet yhteistyötä kymmenien asiakkaiden kanssa. Asiakkaidemme joukossa on niin nälkäisiä startup yrityksiä kuin suuria suomalaisia pörssiyhtiöitä – sekä kaikkea näiden välistä. Kysy referenssejämme.


Ota yhteyttä


Mikäli kiinnostuit HR Manager -palveluistamme ja haluat lisätietoja ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan lisää.

riitta-rinne

Riitta Rinne
Toimitusjohtaja
0400 532 059

 

 

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi ät intohrm.fi.


Jätä yhteydenottopyyntö


Haluatko tietää lisää suorahaun palveluistamme? Jätä yhteydenottopyyntö niin otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana työpäivänä.


Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin

Yritys