INTO HRM yrityksenä


INTO HRM Oy:n ydin on auttaa yrityksiä menestymään onnistuneen henkilöstöjohtamisen avulla. Onnistuneet henkilöstöhallinnon kulmakiviä ovat oikeudenmukaiset ja avoimet toimintatavat, joiden avulla luotte yhdessä yrityksestänne haluttavan, kilpailukykyisen ja menestyvän.

Autamme asiakkaitamme kaikilla henkilöstöhallinnon osa-alueilla henkilöstöprosessien suunnittelusta ja optimoinnista, henkilöstön kehittämiseen ja rekrytointiin.

Historiaa ja taustaa

INTO HRM Oy:n toimitusjohtaja Riitta Rinne perusti yrityksen vuonna 2009 tehtyään pitkän uran Nokialla henkilöstöhallinnon johtotehtävissä. Riitta haluaakin nyt jakaa suuressa ja globaalisti menestyneessä organisaatiossa keräämänsä opit pienten ja keskisuurten yritysten kilpailukyvyn kehittämiseksi.

INTO HRM lähti liikkeelle business coachauksen ja ulkoistettujen HR-palveluiden tarjoajana, mutta viime aikoina rekrytointi ja suorahakurekrytointipalvelut ovat muodostaneet yrityksen kolmannen tukijalan.

Arvot ja vahvuudet

Työntekijät luovat menestyviä yrityksiä – tämä on kantava ajatus kaiekssa mitä teemme. Muita arvoja ja vahvuuksiamme ovat:

  • Korkea ammattitaito
  • Inhimillisyys
  • Ihmiset
  • Kilpailukykyinen hinta-laatusuhde
  • Perusasiat kuntoon –mentaliteetti
  • Ihmisläheisyys
  • Työhyvinvointi

Mitä seuraavaksi?

Mikäli kiinnostuit palvleuistamme ota yhteyttä niin sovitaan palaveri ja keksutellaan lisää tarpeistanne ja ratkaisuistamme.

Olemme tehneet yhteistyötä kymmenien asiakkaiden kanssa. Asiakkaidemme joukossa on suuria suomalaisia pörssiyhtiöitä ja nälkäisiä strau-up yrityksiä – sekä kaikkea näiden välistä. Kysy referenssejämme.


Ota yhteyttä


Mikäli kiinnostuit palveluistamme ja haluat lisätietoja ota rohkeasti yhteyttä,  keskustellaan lisää.

riitta-rinne

Riitta Rinne
Toimitusjohtaja
0400 532 059

 

 

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi ät intohrm.fi.


Jätä yhteydenottopyyntö


Haluatko tietää lisää suorahaun palveluistamme? Jätä yhteydenottopyyntö niin otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana työpäivänä.


Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin

Yritys