Palvelut


Autamme asiakkaitamme menestymään onnistuneen henkilöstöjohtamisen avulla. Onnistuneet henkilöstöhallinnon kulmakiviä ovat oikeudenmukaiset ja avoimet toimintatavat, joiden avulla luotte yhdessä yrityksestänne haluttavan, kilpailukykyisen ja menestyvän.

Autamme asiakkaitamme kaikilla henkilöstöhallinnon osa-alueilla henkilöstöprosessien suunnittelusta ja optimoinnista, henkilöstön kehittämiseen ja rekrytointiin.

Business coaching

Business coaching on prosessi, jossa coach auttaa coachattavaa ottamaan käyttöön omia voimavarojaan niin, että hän saavuttaa tavoitteensa. Coachingissa tavoitteena on auttaa yksilöä oppimaan, sen sijaan, että häntä opetettaisiin.

Coachingia voidaan toteuttaa henkilö-, tiimi- ja ryhmätasolla.

Tutustu tarkemmin business coaching -palveluihimme.

Suorahakurekrytointi

Suorahakurekrytointi on nopea ja hinta-laatusuhteeltaan tehokas rekrytointitapa. Yleisestä käsityksestä suorahakua tehdään tänä päivänä paljon myös keskijohto- ja asiantuntijatasolla. Maailman nopea digitalisoituminen on tuonut tiedon helposti saataville ja näin ns. ehdokaskartoituksen tekemiseen ei enää mene viikkoja tai kuukausia.

Tutustu tarkemmin suorahakurekrytoinnin palveluihimme.

HR Manager palveluna

Useissa pienissä ja keskikokoisissa yrityksissä ei välttämättä ole tarvetta kokoaikaiselle henkilöstöpäällikölle, mutta tarpeita saattaa kuitenkin löytyä ajoittain tai projektikohtaisesti. HR-manager tarpeen voi hankkia myös ulkoistetulta kumppanilta palveluna.

HR-manageria voitte käyttää esim. henkiklöstöhallinnon perusprosessien pystyttämiseen, muutosjohtamiseen tai rekrytointi- ja palkkauskäytäntöjen suunnitteluun.

Tutustu tarkemmin HR manger -palveluihimme.


Ota yhteyttä


Mikäli kiinnostuit palveluistamme ja haluat lisätietoja ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan lisää.

riitta-rinne

Riitta Rinne
Toimitusjohtaja
0400 532 059

 

 

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi ät intohrm.fi.


Jätä yhteydenottopyyntö


Haluatko tietää lisää suorahaun palveluistamme? Jätä yhteydenottopyyntö niin otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana työpäivänä.


Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin

Yritys