Suorahakurekrytointi


Suorahakurekrytointi on nopea ja hinta-laatusuhteeltaan tehokas rekrytointitapa. Yleisestä käsityksestä suorahakua tehdään tänä päivänä paljon myös keskijohto- ja asiantuntijatasolla. Maailman nopea digitalisoituminen on tuonut tiedon helposti saataville ja näin ns. ehdokaskartoituksen tekemiseen ei enää mene viikkoja tai kuukausia.

Suorahaku on myös siinä mielessä muuttunut, että aikaisemmin suorahakuyritysten meneillään olevia toimeksiantoja ei ollut missään nähtävissä. Suorahausta on haluttu tehdä avoimempaa ja läpinäkyvämpää ja ennen kaikkea siitä on haluttu tehdä tehokkaampaa, kuitenkin siten, ettei sen syvin olemus ei ole mihinkään muuttunut.

Suorahakurekrytoinnin palvelumme

Palvelumme sisältää työntekijän haku- ja valintaprosessin joko kokonaan tai osittain asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Hoidamme prosessin, esittelemme tehtävään soveltuvat ehdokkaat ja valitsemme yhdessä asiakkaan kanssa tehtävään sopivimman henkilön.

Toteutamme toimeksiannot pääsääntöisesti ns. hiljaisella ja kohdennetulla haulla.

Suorahakurekrytoinnin hyödyt

Suorahaun selkein vahvuus on se, että tavoitamme niin kutsutut passiiviset kandidaatit. Usein juuri heidän joukostaan valikoituukin kaivattu uusi avainhenkilö organisaatioon.

Suorahakukonsepti sopii hyvinkin erityyppisiin yrityksiin tarpeen mukaan. Suorahaun avainhyötyjä ovat:

  • Hyvä hinta-laatusuhde
  • Nopeus
  • Yksilöllisyys
  • Ennustettavuus

Mitä seuraavaksi?

Mikäli kiinnostuit suorahakurekrytoinnin palveluistamme ota yhteyttä niin sovitaan palaveri ja keksutellaan lisää tarpeistanne ja ratkaisuistamme.

Olemme tehneet yhteistyötä kymmenien asiakkaiden kanssa. Asiakkaidemme joukossa on niin nälkäisiä startup yrityksiä kuin suuria suomalaisia pörssiyhtiöitä – sekä kaikkea näiden välistä. Kysy referenssejämme.


Ota yhteyttä


Mikäli kiinnostuit suorahakurekrytoinnin palveluistamme ja haluat lisätietoja ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan lisää.

riitta-rinne

Riitta Rinne
Toimitusjohtaja
0400 532 059

 

 

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi ät intohrm.fi.


Jätä yhteydenottopyyntö


Haluatko tietää lisää suorahaun palveluistamme? Jätä yhteydenottopyyntö niin otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana työpäivänä.


Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin

Yritys